Уникомс – LED осветление и осветителни тела

Уникомс ЕООД е основана през 2008 година с основна дейност „Проектиране и производство на осветителни тела“. От 2012-та започва производство на светодиодни (LED) модули по собствен дизайн, които използва в своите продукти.

Предлага индустриални осветителни тела, офис осветление и улични лампи. Продуктите са изцяло собствено производство и за тях се използват висококачествени LED чипове и компоненти с марка OSRAM, Tridonic, Cree, LG, Epistar, Wago.

Оборудването, с което фирмата разполага и ефективността на производствения процес позволяват гъвкавост и производство по поръчка, според нуждите на клиента. През годините са изпълнени множество проекти за изграждане на осветителни инсталации и подмяна на съществуващо осветление.

Фирмата е вносител на базов материал за производство на печатни платки, машини, използвани за производството на осветителни тела, корпуси и др. Фирмата разполага с машини за SMT монтаж.

Мисия и цели

Проектирането и производството на висококачествени LED осветителни тела и светодиодни модули  за своите клиенти и партньори.

Целите, които фирмата си поставя, са бързото и качествено изпълнение на възложените проекти и предоставянето на изключително изгодни ценови условия за осъществяваната дейност.

Co-branding партньорство на УНИКОМС ЕООД с OSRAM

OSRAM е немска компания световен лидер в областта на LED технологиите с над 100 годишна история. Компанията предлага иновативни решения в областта на осветителната техника с приложение в автомобилната индустрия, производствени и складови помещения, офис и търговски сгради, спортни съоръжения и др.

УНИКОМС ЕООД е в co-branding партньорство с OSRAM. Ние доказахме качеството на нашите продукти и получихме правото да използваме слогана „OSRAM LEDs included”, за да обозначим нашите най-добри модели.

„OSRAM LEDs included” върху нашите осветителни тела е гаранция за качеството им защото означава, че те са произведени само с компоненти OSRAM и отговарят на критериите за качество на немската фирма. Компонентите с марка OSRAM се отличават с много високи нива на ефективност и дълъг живот. С тези компоненти ние създаваме продукти от най-висок клас, които са тествани и одобрени от световен лидер на пазара.

Фактът, че получихме официалното позволение да използваме слогана “OSRAM LEDs included” говори за отличните характеристики на нашите индустриални и интериорни осветителни тела от серия OSR. Така Вие, нашите клиенти, получавате осветителни тела, произведени в България с немско качество!

Система за управление на качеството ISO 9001:2015

За повишаване ефктивността на работния процес през 2017 г. беше разработена и внедрена Система за управление на качество. Фирмата успешно премина одит и получи удостоверение, че системата за управление на качеството отговаря на изискванията на стандарт БДС EN ISO 9001:2015.

Декларация за политика по качеството

Система за управление на здравословни и безопасни условия на труд ISO 45001:2018

За повишаване ефктивността на работния процес през 2024 г. беше разработена и внедрена Система за управление на здравословни и безопасни условия на труд. Фирмата успешно премина одит и получи удостоверение, че системата за управление на здравословни и безопасни условия на труд на стандарт БДС EN ISO 45001:2018.

Система за управление по околната среда ISO 14001:2015

За повишаване ефктивността на работния процес през 2022 г. беше разработена и внедрена Система за управление на околната ореда. Фирмата успешно премина одит и получи удостоверение, че системата за управление на околната среда отговаря на изискванията на стандарт БДС EN ISO 14001:2015.

Проект ,,Подобряване на производствения капацитет в ,,УНИКОМС“ ЕООД“

Изберете език